45 års jubileum!

28 december, 2018

LT Konsult Fastighetsservice 45 års jubileum !!!!

Helt fantastiskt 45 år av samlade erfarenheter och vårt första generationsskifte.
Med start från våren 1973 grundades det företag som i dag inte helt olikt går under namnet LT Konsult Fastighetsservice.
LT som står för Lars Törnblom drev företaget med konsulterande tjänster inom fastighetsteknik, fastighetsskötsel och försäljning av brandmaterial ensam under första åren.
1975 var året då Lars och Ann-Gret Törnblom och vår nuvarande då 2 åriga vd Claes Törnblom flyttade in i Hotell Profilen på Malmaberg efter att ha svarat på en platsannons ”Fastighetsskötarpar sökes” i VLT. Samma år då ordet fastighetsservice lades till i företagsnamnet LT Konsult.

Företaget utökade med en anställning och kundkrets växte fram med bla Pagoden fastigheter och Scandia fastigheter som sedermera förvärvades av Arvid Svensson fastigheter och slutligen till nuvarande Klövern. LT Konsult har följt med fastighetsbeståndet hela vägen. Det summerar rätt bra LT Konsult Fastighetsservice själva själ, ”fastigheter är långsiktiga, det är vi med”.

(Åke Törnblom (Lars pappa) jobbade som anställd fastighetsskötare och elektriker åt Scandia fastigheter. Lars jobbade som sommarvikarie åt Åke i fastigheterna många år innan planer på att starta eget företag fanns.)

”Väx inte för fort” är orden uttalat otaliga gånger under åren. Och det är inget man kan anklaga LT Konsult för att ha gjort. Andra har sprungit om oss och många har rasat.
“ärlighet och kommunikation ”det tar år att bygga upp det som kan rasera på en minut” har alltid legat i bakhuvet om vikten över att alltid göra sitt yttersta för att förtjäna kundens förtroende och goda merit.

Sedan 2004 har Lars och Ann-Gret tagit ut sin välförtjänta vila och Bröderna Törnblom Fastighet skapades i och med generationsskiftet och nu agerar moderbolag för koncernen Törnblom.

45 år har passerat och tredje generationen Törnblom Viktor har på jubileets år startat i bolaget.
Stort tack till vår fantastiska personal alla ni trogna kunder, samarbetspartners och leverantörer som följt oss under åren, alla ni som förstår vikten av långsiktighet och hållbarhet.

Tack! Nu kör vi 45 år till.